GÜMÜŞHANE / KELKİT - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Ock

Aralık ayı içerisinde okulumuzda yapılan Dilimizin Zenginlikleri projesinden çeşitli etkinliker sunarken dereceye giren arkadaşlarımızıda tebrik ederiz.

Ara

Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Nafiz  MADEN tarafından öğrencilerimize  ''Minecraft ile Doğal Kaynakların Etkili Kullanımı''ile sunum gerçekleştirdi.

Okulumuzda İlköğretim Haftası dolasıyla kutlama programı yapıldı.

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başladı.

2-B sınıfımızda yapılan etkinliklerden bir kare.

Mrt

Okulumuzda bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapıldı.

Mrt

OKULUMUZDA BU HAFTA  YAPILAN ETKİNLİKLERDEN KARELER.

Şbt

Bu hafta okulumuzda yapılan etkinliklerden bazı kareler.

Şbt

OKULUMUZDA YAPILAN İSTİKLAL MARŞI'MIZI GÜZEL OKUMA  YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ. İNGLİZCE ÖĞRETMENİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU ETKİNLERİNDEN BAZI KARELER.

Şbt

Bu haftaki okulumuz etkinlikerinden bazı kareler. 4-A sınıfı öğrencilerimiz İstiklal Marşı'mızı ezberlediklerinden dolayı belgelerini aldılar. 2-B sınıfımızın hazırlamış olduğu güzel bir pano etkinliği. İngilizce öğretmenimizin yaptığı etkinlikler.

Kas

Mevlidi Nebi Etkinlikleri Kapsamında Yapılan Resim Yarışmasında Dereceye Giren Okulumuz Öğrencisi Hamza TUNA'ya  Hediyesi İlçe Müftümüz Sayın Dursun BOZ Tarafından Verildi. Ögrencimizi Tebrik Ediyor Başarılarının Devamını Diliyoruz.

OKULUMUZDA YAPILAN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINDAN KARELER.

Nis

Kaymakamımız Sayın Aziz Onur AYDIN, Belediye Başkanı Sayın Aziz NAS, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail YÜCEL  ile birlikte okulumuzda, İlçemiz hayırsever iş adamı Sayın Yalçın GÜNEŞ ve eşi Derya GÜNEŞ’in katkılarıyla okulumuz kütüphanesinin açılışı gerçekleştirildi. Yaptıkları katkılardan dolayı iş adamı Yalçın GÜNEŞ’e ve eşi Derya GÜNEŞ’e  okulumuz adına çok teşekkür ederiz.